SON DAKİKA

İLHAN DURAK ULAŞIM MASTER PROJELERİ İLE GELDİ

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak yoğun seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev sürdürürken geçtiğimiz günlerde "Vakti Geldi Bolu" sloganı ile açıkladığı projelerden ulaşım ile ilgili olanlarını videolu olarak yayınladı.

İLHAN DURAK ULAŞIM MASTER PROJELERİ İLE GELDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

“3 ADET KÖPRÜLÜ KAVŞAK” VE “TRAMVAY PROJESİ”

Durak hazırladığı videolar ve "Bolu’da Güvenli Ulaşımın Vakti Geldi"  diyerek yeni adliye- sanayi kavşağı, Gölyüzü kavşağı ve Gölköy üniversite kavşağı lokasyonlarına, 3 adet köprülü kavşak yapılacağını, Anıt Park ve Millet Bahçesi arasında Borazanlar Mahallesi ve Kalıcı Konutlar güzergahında 5,5 km uzunluğunda Tramvay Hattı Projesini hayata geçirececeğini anlattı. 

"TRAFİKSİZ BOLUNUN VAKTİ GELDİ"

MHP'li Durak ayrıca  “Trafiksiz Bolunun vakti geldi" diyerek “Akıllı Ulaşım Projesimiz kapsamında şehrimizde yeni bir Ulaşım master planı çerçevesinde şehir içi trafiğimizi azaltacağız. Toplu taşımada kapasite ve sefer sayılarını artıracak, daha rahat bir ulaşımı sağlayacağız.  ‘Bolu Mobil’ uygulaması ile toplu taşıma araçlarımızı ve taksilerimizi entegre hale getirerek vatandaşlarımızın ulaşım araçlarının konumuna daha rahat erişebilmelerini sağlayacağız. ‘Bolbis Projesi’ ile bisiklet istasyonları kuracak, vatandaşlarımızı bisikletli ulaşıma teşvik edeceğiz” dedi.   

İŞTE MHP BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLHAN DURAK'IN ULAŞIM İLE İGLİLİ PROJELERİ

cağız. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Berat (7 ay önce)
    O projelerin hepsi Tanju Özcan'-ın seçim vaatlerinde vardı..adı da (battı çıktı) idi..görüyormusunuz kavşaklarda herhangi bir çalışma..hepsi unutuldu..uyanık Tanju baktı sözlerini yerine getiremiyor..hemen güncel siyasetin içine daldı Bolu halkını uyuttu..aynısını Durak yapacak..mhp li değil mi!? Baktı projeleri yapamıyor..Kahrolsun pkk..Ezan dinmez-Bayrak inmez hamaseti ile o da milleti uyutacak..Bunlara inanmayın..
    0
    0
    Cevapla
  • Cüneyt (7 ay önce)
    D 100, den farkı kalmamış olan Karadere caddesi ile ilgili bir proje yok ???
    0
    0
    Cevapla