SON DAKİKA

HER GÜN ZAM YAPAN MARKETLER PAZAR AÇILINCA İNİDİRİME GİDİYORLARMIŞ

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret, pazarların kurulduğu mahallelerdeki marketlerin aynı gün fiyatları düşürmesi sonrasında yaşanan tartışmalara, “Pazarcıların sonuna kadar yanındayız” diye destek verdi.

HER GÜN ZAM YAPAN MARKETLER PAZAR AÇILINCA İNİDİRİME GİDİYORLARMIŞ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz ay Bolu Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal Bahçelievler Mahallesi’ne pazarın kurulduğu bölgede marketlerin aynı gün fiyatları düşürmesine tepki göstermişti.

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret, “Her gün bir semtte pazarımız var. Bu pazarlarda, Pazarcılar ve Manavcılar Odası tarafından yapılan çok büyük takiple rayiç fiyatın üzerine çıkmadan mal satıyoruz. Bizim sıkıntımız şu. Yaptığımız takiplerde, pazar yerinin kurulduğu bölgelerde o gün için marketler fiyat indirimi yapıyor. Misal eğer marketin etiketinde domates ondan bir gün önce 9.90 ise, pazar olduğu gün 14 liraya çıkıyor, ertesi gün 21 liraya çıkıyor.

“PAZAR ESNAFINI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ”

Bu durum, o pazar esnafının o malı satamaması ve halkımızın ucuz ve kaliteli malı almasını engelliyor. Bunun üzerinde de çalışıyoruz. Sayın Başkan Albay Tatü diye anılır, o da bunun üzerinde duruyor. Onu ve pazar esnafını sonuna kadar destekliyoruz. Bu konuda da belediyemize ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne müracaatımızı yaptık. Marketlerin bu şekilde yanlış politika uygulamalarını kabul etmiyoruz” dedi.

BOLU TAKİP

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.