SON DAKİKA

FAHİŞ KİRA ARTIŞLARIYLA İLGİLİ YASAL DÜZENLEME YOLDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında son dönemde artan kira fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Büyükşehirlerde kiraların fahiş yükselişler gösterdiğini belirten Erdoğan, "Bu fırsatçılığa asla izin vermeyeceğiz. Seçimden sonra yasal zeminde adımlar atacağız." dedi.

FAHİŞ KİRA ARTIŞLARIYLA İLGİLİ YASAL DÜZENLEME YOLDA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, son dönemde artan kira fiyatlarıyla ilgili konuşan Erdoğan, vatandaşın yüreğine su serpen açıklamalar yaptı.

 "SEÇİMDEN SONRA ADIMLAR ATACAĞIZ"

Erdoğan fahiş kira artışlarıyla ilgili, "Büyükşehirlerde kira sorunlarını görüyoruz. Bu fırsatçılığa asla izin vermeyeceğiz. Seçimden sonra yasal zeminde adımlar atacağız." dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:"Daha önceki afet tecrübelerimizle deprem bölgesinde süreci hızla tamamlayacağız. Tünel kalıp sistemiyle temelleri atıyoruz. Gayrimenkullerde hak kaybı olmaması için ekiplerimiz titiz bir çalışma yürütüyor. Daha önce bunu İzmir'de, Elazığ'da yaptık. Şehirlerimizde inşa edilen yeni yerleşim alanlarıyla yeni cazibe merkezleri ortaya çıkıyor böylece ev sahibi olmak da kiralık da kolay hale geliyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.