SON DAKİKA

ERDOĞAN GENÇLERE YÖNELİK MÜJDELERİ SIRALADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere vergisiz telefon desteğinin detaylarını duyurdu. Erdoğan ayrıca "Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacağız"dedi.

ERDOĞAN GENÇLERE YÖNELİK MÜJDELERİ SIRALADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhurbaşkanı .

 Erdoğan, kabine toplantısının ardından gençlere yönelik 3 müjde açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öğrencilere 9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lira destek vereceğiz." dedi.

Erdoğan, ayrıca yine öğrencilere yönelik "Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz." açıklamasında bulundu.

ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONU DESTEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında “Örgün etğitimdeki öğrencilerimize bilgisayar ve cep telefonu desteğini açıklıyoruz.

Üniversiteli gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lirayı geçmeyecek şekilde destek vereceğiz.

Cep telefonu için piyasa fiyatının yüzde 44,4'üne, bilgisayarlar için yüzde 16,7'si kadar tutarda destek sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

"Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı"
“Aile ve Gençlik Bankası çalışmalarımızı tamamladık. Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarımızla kanun teklifini Meclisimizin takdirine sunacağız. Yeni evlenen çiftlere Aile ve Gençlik Bankasından karşılanmak üzere faizsiz kredi imkanı sunacağız, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacağız.”

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.