SON DAKİKA

ERDOĞAN EMEKLİLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ AÇIKLAMAYI YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 5 bin TL refah payı verileceğini açıkladı.

ERDOĞAN EMEKLİLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ AÇIKLAMAYI YAPTI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi.

Merakla beklenen açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Emeklilerimizin çektiği sıkıntıları biliyorum. Kabine toplantımızda yaptığımız değerlendirmelerin ardından emeklilerimizi rahatlatacak yeni karar aldık. Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödemeyi yapmayı kararlaştırdık. Emekli olup, fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Bu ödemeler Kasım ayının ilk yarısı itibariyle emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacaktır. Yılbaşında emeklilerimizin durumunu tekrar gözden geçirip her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz. Bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, zenginleştikçe ortaya çıkacak kaynağı milletimizin her kesimi ile p aylaşma ilkemizi doğalgazdan, emekli maaşlarına kadar hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Berat (11 ay önce)
    Cebinden harçlık vermiş..İnsan evladı bunu açıklamak için toplanırmı ya hu..haberi duyan emeklilerin morali bozukken iyice dibe vurdu..sen ayda 8 bin lira seyyanen zam vermedin mi memura..bir kereye mahsus mu verdin..Mtv vergisini iki defa ödetiyorsun..Emekli nin arabası da ödüyor..Memur un arabasıda..birisine 8 bin lira her ay..diğerine 5 bin lira bir kereye mahsus ayıp ayıp..insan utanır be..!!
    0
    0
    Cevapla