SON DAKİKA

ELEKTRİK VE DOĞALGAZA ZAM GELECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Benzin ve motorine üst üste gelen zamlar sonrası bir zammın da elektrik ve doğalgaza geleceği iddia edildi. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, "Sektöre göre, gerek elektrik gerekse de doğalgazda belli bir miktar zamma gereksinim var. Elektrik şirketleri, enerji yönetimine, yüzde 20-30 aralığında zammın gerekli olduğu mesajını iletiyor. Ankara’da, doğalgaza da “çift” haneli zam konuşuluyor" dedi.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZA ZAM GELECEĞİ İDDİA EDİLDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Alım gücü düşen vatandaş borç harç hayatını idame etmeye çalışırken zamlar gelmeye devam ediyor. Son zam haberi de elektrik ve doğalgaz tarifelerine geliyor. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, 1 Ekim’den geçerli yeni elektrik ve doğalgaz tarifesi ve olası zammı köşesine taşıdı. 

Aydilek, "Sektöre göre, gerek elektrik gerekse de doğalgazda belli bir miktar zamma gereksinim var. Elektrik şirketleri, enerji yönetimine, yüzde 20-30 aralığında zammın gerekli olduğu mesajını iletiyor. Ankara’da, doğalgaza da “çift” haneli zam konuşuluyor" dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.