SON DAKİKA

DİKKAT! DİKKAT! MOTORİNE ZAM GELİYOR

İsrail-Filistin çatışması sonrası piyasalarda petrol tedarikine ilişkin endişe oluşmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda önce motorine; daha sonra benzine 2 liranın üzerinde indirim gelmişti. Dün İsrail'in Suriye'ye saldırısında Şam ve Halep'teki uluslararası havalimanlarının eş zamanlı hizmet dışı kalması çatışmaların daha da genişleyebileceği tehlikesini artırırken motorine bir zam daha geleceği bildirildi. Motorine, Pazartesi gece yarısından itibaren 2 lira 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

DİKKAT! DİKKAT! MOTORİNE ZAM GELİYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda benzin ve motorine peş peşe indirim gelirken brent petroldeki artışın ardından gözler yeniden akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Bu noktada, "Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?" sorusunun yanıtı da en çok araştırılanlar arasında öne çıkıyor. 

İsrail-Filistin çatışmasının şiddetlenmesiyle petrol fiyatları fırlarken, akaryakıtta da yeni zamlar göründü.

Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, 16 Ekim Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 2 lira 23 kuruş zam gelecek.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.