SON DAKİKA

ÇAĞSU HASTANELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Özel çağsu Hastanesinde diyetisyen olarak görev yapan diyetisyen Elif Nur Kaya ile Çağsu Hastanesi basın halkla ilişkiler çalışanlarından ve Çağsu Hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit Demir’in yeğeni olan Selçuk Demir hayatlarını birleştirdi.

ÇAĞSU HASTANELERİNİN MUTLU GÜNÜ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu protokolünün ve siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği düğünde kıyılan nikah sonrası dünya evine giren Elif  Selçuk çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Davetliler nikah töreni sonrasında gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Geceye Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü(BOGAF)  sergilediği halk dansları gösterisi renk katarak davetlilere güzel anlar yaşattılar. 
Gecenin süprizi ise Bolunun sevilen yerel sanatçısı Ramazan Çeliğin geceye katılması oldu .

Kaya ve Demir ailelerinin düğünlerine  sanat, siyaset, spor camiasından  da birçok tanınmış isimlerinde yer aldığı yaklaşık  iki bin davetli katıldı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.