SON DAKİKA

BÜTÜN BASIN ADINA: TEŞEKKÜRLER GÖKHAN AYDIN

Gün içinde ciğerimizi yakan vefat haberini aldığımız ablamız, annemiz, kıymetlimiz bizim için eskimeyen yeri doldurulamayacak Bolu Valiliği Eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Nurhan Yılmaz için basın mensubu arkadaşlarımız bir çok mesajlar yayınladılar. Ama içlerinden meslektaşımız Gökhan Aydın'ın paylaşımı tüm duygularımıza tercüman oldu.

BÜTÜN BASIN ADINA: TEŞEKKÜRLER GÖKHAN AYDIN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ne noktasına ne de virgülüne dokunmadık. Basın mensubuyuz dikkat etmemiz lazım ama, müsade edin bu duygulara bu sözcüklere ne denilebilir ki? 

İŞTE O PAYLAŞIM;  

Dile kolay 27 yıllık Abla-Kardeşlik hukuku. Saatlerdir eksik anlatırım seni diye, klavyeye elim gitmiyor. Evet Bolu Basınımızın Nurhan Ablası emaneti sahibine teslim etti.Bolu Basınında bir çok meslektaşım Nurhan Ablayı Bolu Valiliği Basın Yayın Müdürü olarak tanımış olabilir ama bizim abla kardeşliğimiz Ablam Reyhan Bağcecier'in 1990'lı yılların başında yanında staj yapmasıyla başlayan bir tanışıklıktı. Hayır o da geç bir tarih. Onunla hukukumuzun asıl temelinde Bolu Valiliğinde ilk olarak Makam Şoförlüğü ardından da emekli olana kadar da Nurhan Ablamın biriminde çalışan rahmetli Dayım Necmettin Akca ile olan dostluğundan başlar. İşte bu dostluklar sayesinde sadece ikimiz arasında kalan bir abla-kardeşlik hukukumuz hiç bir zaman olmadı. Ailemi onu geçtim sülalemin her ferdine o kadar hakimdi ki bu hukuktan dolayı her düğünümüzde, her cenazemizde hep yanımızda görürdük.Tabi ki meslek hayatımla birlikte daha da bir başkalaşmıştı abla-kardeşliğimiz. Tabi o koca ve tertemiz yüreğine ilk olarak Dilek Akırmak, Caner Güngör, Kaan Öz, Sevgi Gümüş, Rasim Özdemir, Mehmet Ali Atalay, Hakan Aydın ve ardından da gelen yeni nesil tüm gazeteci kardeşlerini sığdırmıştı. Özellikle biz 5'li çete mensupları olarak (Dilek Akırmak, Caner Güngör, Kaan Öz, Sevgi Gümüş, ve Bendeniz) az da muzurluklar yapmamıştık kendisine. Masasının üzerindeki evrakları fırsat buldukça karıştırmamızdan tutun da Abla duydun mu diye başladığımız bir çok asparagas konulara kadar. En son çareyi de biz içeri girmeden kapının orada bekleyin bakayım dedikten sonra masasının üzerindeki tüm evrakları ters çevirmekte ve ajandaları da kapatmakta bulmuştu. Bize da kahve içmek için içeriye girme izni de öyle çıkıyordu. Evet Ablam; yıllarca kader birlikteliği yaptın merhum dayım Necmettin Akca ve merhum Metin Özkan Abimle ebedi alemde yine bir aradasınız. Bir kardeşlerini daha kaybetmenin acısını yaşayan Serpil Ablam ve Koruma Polisimiz Aydın Abime de bu vesileyle başsağlığı dilemek istiyorum.Çok uzun zamandır o güçlü kişiliğinle bu illet hastalıkla mücadele ettin ama Rabbimin sana biçtiği ömür buraya kadarmış. Evet Nurhan Ablam Seni, hep güzel anımsayıp hayırla anacağız. Biz senden razıydık,, Allah da razı olsun. Rabbim Seni cennet bahçelerinden bir bahçeye koysun. Dualarımız seninle....Ailesi, Çalışma Arkadaşları ve tüm Basın Camiasına sabırlar diliyorum

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.