SON DAKİKA

BOLUSPOR'DA SON DAKİKA.. GÖREVDEN ALINDI

Boluspor’da Sportif Direktör olarak görev yapan Adem Alkaşi, Başkan Savaş Abak tarafından görevden alındı.

BOLUSPOR'DA SON DAKİKA.. GÖREVDEN ALINDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Boluspor’da, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Başkan Savaş Abak tarafından Sportif Direktör olarak göreve getirilen Adem Alkaşi görevden alındı.

Ligin ilk 5 haftasında henüz galibiyet yüzü göremeyen kırmızı beyazlı ekibin transfer süreçlerinde de etkisi olduğu bilinen Alkaşi’ye kaybedilen puanların cezası kesildi.

Kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Alkaşi’den boşalan Sportif Direktörlük görevine kimin getirileceği merakla bekleniyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ergin ÖZBAY (12 ay önce)
    Türkiye de bu durum bir gelenek işler kötü gittiğinde mutlaka sportif direktore veya teknik heyete ceza kesilir yönetim kesinlikle kendisinde hiç bir zaman suçu aramaz, ancak Alkasinin görevden el cektirilmesinin nedenlerinin daha detaylı olarak kamu oyuna açıklanmasını bekliyoruz
    0
    0
    Cevapla