SON DAKİKA

BOLUSPOR GÖZTEPE MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Trendyol 1. Ligin 8. haftasında Bolu Atatürk Stadyumunda Boluspor Göztepe'yi konuk edecek. Ekibimiz bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

BOLUSPOR GÖZTEPE MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Lige istediği gibi başlayamayan ve halen gözle görülür bir futbol ortaya koyamayan Boluspor'da camia artık kırmızı beyazlı ekipten bir diriliş bekliyor.

Oynadığı 7 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi sonucu topladığı 6 puanla ligde 14. sırada yer alan Boluspor, 8 Ekim Pazar saat 16.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda Göztepe ile karşılaşacak.

Göztepe, Trendyol 1. Lig’de ilk 7 hafta itibarıyla dış sahada gol yemeyen tek takım konumunda bulunuyor. Ligde istediği oyunu sahaya henüz yansıtamayan Boluspor Göztepe karşısına mutlak 3 puan parolası ile çıkarak kırmızı beyazlı ekip için canını varını ortaya koyan Başkan Abak'ında yüzünü güldürme peşinde.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.