SON DAKİKA

BOLU VALİLİĞİNDEN DEPREMZEDELER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Bolu Valiliği 06 Şubat'tan bu yana depremzedeler için büyük bir çaba ortaya koyarken bugün yaptığı açıklama da ise Bolu'da konaklayan depremzede vatandaşlarımız için "Geri dönmek isteyenlerden merkezde bulunanlar Valiliğimiz İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne, ilçelerimizde bulunanlar ise Kaymakamlıklarımıza müracaat etmeleri durumunda uygun vasıtalarla ve yol masraf belgesi düzenlenerek geri dönüşleri hususunda gerekli imkân ve kolaylık sağlanacaktır" ifadelerine yer verdi.

BOLU VALİLİĞİNDEN DEPREMZEDELER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Depremin yaşandığı günden bu yana tüm imkanlarını seferber eden Bolu Valiliği ve bağlı kurumlar aralıksız bölgenin ayağa kalkması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu çalışmaların aynı sıra Bolu'da binlerce depremzede vatanadaşımızı misafir eden Bolu Valiliği imemlekeitne dönmek isteyen vatadanşlarımızın başvurmaları halinde “Yol masraf belgesi düzenlenerek geri dönüşleri hususunda gerekli imkân ve kolaylık sağlanacaktır” dedi. 

Valilikten apılam aıklama şöyle;    

6 Şubat tarihli depremler sonrasında afet bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızdan geri dönmek isteyenlerden merkezde bulunanlar Valiliğimiz İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne, ilçelerimizde bulunanlar ise Kaymakamlıklarımıza müracaat etmeleri durumunda uygun vasıtalarla ve yol masraf belgesi düzenlenerek geri dönüşleri hususunda gerekli imkân ve kolaylık sağlanacaktır. 

Afet bölgelerine geri dönmek isteyen vatandaşlarımız;

Kendi aracı ile gitmeleri halinde, Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kaymakamlıklarca oluşturulan müracaat noktalarına yol masraf belgesi için başvurabileceklerdir. Gittikleri ildeki müracaat noktalarına ise geldiklerini bildirerek masraflarını alabileceklerdir. Yol masrafı ödemeleri ise Ziraat Bankasına kimlik numaraları üzerinden yapılacaktır. 

Kendisi bilet alan depremzedelerin ise müracaat noktalarına başvurmaları halinde bilet ücretleri Ziraat Bankasına kimlik numaraları üzerinden yatırılacaktır. 

Maddi olarak güçlük yaşayan depremzedelerimiz ise merkezde Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde ilçelerimizde de Kaymakamlıklarımızda oluşturulan müracaat noktalarına başvurmaları halinde geri dönüş biletleri temin edilecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.