SON DAKİKA

BGC'DEN TANJU ÇOLAK'A KINAMA MESAJI

Geçtiğimiz günlerde Bolu ve Boluspor ile ilgili gereksiz açıklamalar yaparak Boluspor camiasının büyük tepkisini çeken eski futbolcu Tanju Çolak ile ilgili Bolu Gazeteciler Cemiyeti de bir açıklama yaptı.

BGC'DEN TANJU ÇOLAK'A KINAMA MESAJI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İşte o açıklama;

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Eski futbolcu Tanju Çolak’ın Boluspor-Samsunspor maçının ardından konuk olduğu canlı yayında Boluspor hakkında sarfettiği haddini aşan ifadeleri asla kabul etmiyoruz. Milli takım formasını giymiş eski bir futbolcunun iki Anadolu takımı arasında oynanan müsabakanın ardından sevgi ve kardeşlik dili yerine yakışıksız ifadeler ile Boluspor’a yüklenmesi sadece Boluspor camiası için değil Türk futbolu adına da üzüntü vericidir. Tanju Çolak’ın bu sözleri Boluspor camiasında zaten hayli az olan itibarını da bitirme noktasına getirmiştir. Bolu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu olarak Tanju Çolak’ı Boluspor’umuz hakkında sarfettiği haddini aşan sözleri dolayısıyla kınıyoruz. Kurulduğu günden bu güne Türk futboluna büyük katkılar sunan, tarihi şan ve şeref ile dolu Boluspor’umuzun her zaman yanında olduğumuzu bir kere daha hatırlatmak isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

BGC YÖNETİM KURULU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.