SON DAKİKA

BELEDİYE'NİN ÖNÜNE ÇİMENTO TORBASI KOYDULAR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Recep Tayyip Erdoğan seçimi bir kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir Erdoğan heykeli dikeceğim” demişti.

BELEDİYE'NİN ÖNÜNE ÇİMENTO TORBASI KOYDULAR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özcan, “Bolu’yu güzelleştirmek için çalışıyoruz, ‘Helkelci zihniyet’ diyorlar. Şeref sözü veriyorum. PKK ile çözüm sürecinde kirli pazarlıklar yapan, FETÖ ile kol kola yürüyen, 21 yıldır yönettiği milleti açlıkla imtihan eden Recep Tayyip Erdoğan seçimi bir kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir Erdoğan heykeli dikeceğim” demişti. 

Seçimleri bir kaz daha kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken, seçimin hemen sonrası akşam saatlerinde Bolu Belediyesinin önüne konulan çimento torbaları gündeme düştü. Özcan'a mesaj vermek isteyenlerin bu hareketi ve sosyal medyada paylaşımı günün ikinci golü olarak nitelendirildi. 

10 TORBA ÇİMENTO TORBASI BIRAKTILAR

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve gençlik kolları üyeleri seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Bolu Belediye binasının önüne gelerek 10 torba çimento torbası bıraktılar.

“BİZ YERİ BELİRLEDİK, HEYKELİ DİKMEK SANA KALDI”

Fatih Bayrak, “Ben buradan Tanju Özcan’a sesleniyorum. Eğer seçilirse Cumhurbaşkanımızın heykelini yapacağın söylemişti. Anadolu insanının bir sözü vardır, erkek adam sözünü tutar. Tanju Özcan’a buradan sesleniyoruz. Biz yeri belirledik heykeli dikmek te sana kaldı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın söz verdiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heykelini yapacak mı? Bunu önümüzdeki günler gösterecek. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.