SON DAKİKA

BELEDİYE BASINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesi mutfağında yetişen Oğuzhan Yalınız, uzun süredir hizmet verdiği Bolu Belediyesi Basın Biriminde yeni bir göreve atandı. Yalınız, alınan karar doğrultusunda Bolu Belediyesi Basın Müdürü oldu.

BELEDİYE BASINDA GÖREV DEĞİŞİMİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesinde Özel Kalem ve Basın Yayın Müdürü Ergin Yönet ise bu görevlerinden ayrıldı. Basın Yayın Müdürlüğünün sorumluluğu yılladır bu birimde görev yapan gazeteci Oğuzhan Yalınız'a verilirken, Özel Kalem Müdürlüğüne henüz bir isim atanmadı.

Bolu Belediyesinde Başkan Tanju Özcan ile birlikte çalışmaya başlayan Ergin Yönet Bolu Belediyesinde Özel Kalem ve Basın Yayın Müdürü olarak görev yapıyordu.

Ergin Yönet bu görevlerinden ayrılırken, Basın Yayın Müdürlüğünün sorumluluğu yılladır bu birimde görev yapan gazeteci Oğuzhan Yalınız'a verildi ve  Özel Kalem Müdürlüğüne henüz bir isim atanmadı.

Öte yandan ise Ergin Yönet ise Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi biriminde görevlendirildi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.