SON DAKİKA

BAŞKAN FATİH KAVAK BAKANDAN İSTEDİKLERİNİ ALDI

Seben'de geçtiğimiz dönemde yaptığı projeler ve çalışmalar ile Seben halkının takdirini kazanan başkan Fatih Kavak, 2’inci dönem için birbirinden önemli projeler ile kapı kapı, bakan-bakan gezmeye devam ediyor. Genç başkan en son Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan Seben halkı ve Seben’li gençler için 3 önemli projenin sözünü almayı başardı.

BAŞKAN FATİH KAVAK BAKANDAN İSTEDİKLERİNİ ALDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ankara'da bağlantıları en güçlü isimlerden olan Seben'in başarılı belediye başkanı Fatih Kavak yeni dönemde de Ak Parti'nin adayı gösterilirken, 2’inci dönem için birbirinden önemli projeleri açıklamaya devam ediyor. İlk dönemde yaptığı başarılı çalışmalar sonrası çıtayı en yukarıya koymak isteyen başkan Kavak, ilimizi ziyaret eden ve Bolu'ya yeni stadyum başta olmak üzere birçok müjde veren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Seben için birebir görüştü.  Seben halkı için hazırladığı 3 spor projesi için bakan Bak’tan söz alan Kabak, 150 yataklı öğrenci yurdu, Seben’e kazandırdığı ilçe stadyumu için soyunma odalarını yapımı ve Seben’li gençlerin ve çocukların çok istediği portatif yüzme havuzu için bizzat bakan  Osman Aşkın Bak’tan söz almayı aşardı. 

Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak kameraların önünde yaptığı açıklamada, “Bugün Bolu’dayız. Bolu’daki spor yatırımlarımızı konuşuyoruz. Seben Belediye Başkanımız ve adayımızın bizden talepleri oldu. Seben’de 150 yataklı bir öğrenci yurdu talebi var. İnşallah bunu programımıza aldık. Ardından stadyumun soyunma odaları var. Onlar eksik kalmış. Başkanımız merak etme. Birde yüzmeyi çok seviyormuş başka çocukların yüzme öğretmek istiyoruz. Portatif bir yüzme havuzu göndereceğiz. Fatih başkana başarılar diliyoruz.” dedi.

Seçimi kazandığı taktirde 1 Nisan’dan sonra bu yatırımlar için Bolu-Ankara arası yine mekik dokuyacak olan başkan Fatih Kavak Seben halkı için yeni projeleri ve çalışmaları ile şimdiden ilçeler arasında en öne çıkmayı başarıyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Sebenli (6 ay önce)
    Yaparsa fatih başkan yapar gerisi hikaye anlatır.
    0
    0
    Cevapla