SON DAKİKA

YSK: Erdoğan'ın adaylığına engel yok

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, YSK’da gerçekleştirilen toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylıklarına yönelik yapılan itirazların oy birliğiyle reddedildiğini duyurdu.

YSK: Erdoğan'ın adaylığına engel yok
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Geçtiğimiz günlerde, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Seçimlerinde aday olacak olan cumhurbaşkanı adaylarının listesi Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Bu listenin yayımlanmasının ardından adayların adaylık sürecine yönelik itiraz için 2 gün verilmişti. Bu sürenin dün itibarı ile dolmasının ardından bugün YSK yapılan itirazları değerlendirdi. Değerlendirmenin ardından alınan kararları YSK Başkanı Ahmet Yener duyurdu. Yener’in açıklamalarına göre Kılıçdaroğlu, İnce ve Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylıklarına yönelik yapılan itirazları oy birliği ile reddedildi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.