SON DAKİKA

YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARINDA SONA DOĞRU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 2019'da yapılan yerel seçimde "seçim vaatleri" arasında yer alan Yöresel Ürünler Pazarı nihayet açılıyor.

YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARINDA SONA DOĞRU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İhale süreci sonrası yapım aşamasında iken kendiliğinden çökmesi derken, yeni seçime aylar kala çalışmaları hızlandıran Bolu Belediyesi Yöresel Ürünler Pazarında sona gelmeyi başardı. 

Bolu Belediyesi tarafından Kılıçarslan Mahallesi’nde Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin güneyindeki 6 bin 970 metrekare alanda yapımına başlanılan Yöresel Ürünler Pazarı ile ilgili Bolu Belediyesinden yapılan açıklamada “Yöresel Ürünler Pazarı çok yakında Bolu’nun hizmetinde Modern mimarisi ve yeşil çatı uygulamalarıyla Bolu’ya katma değer sağlayacak dev proje, eksikliklerin giderilmesinin ardından kısa sürede hizmete girecek” ifadelerine yer verildi. 

BOLU BELEDİYESİNİN HABERİ

Bolu Belediyesi Yöresel Ürünler Pazarı’nda sona yaklaştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın vaatlerinden olan modern pazar, eksikliklerinin giderilmesi ardından kısa sürede “Bolu Pazar” ismiyle hizmete girecek.

Bolu Belediyesi bir önemli projeyi daha Boluluların hizmetine sunmak için gün sayıyor.

Çalışmalarda sona gelindi

Bolu Belediyesi tarafından Kılıçarslan Mahallesi’nde Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin güneyindeki 6 bin 970 m2 alanda yapımına başlanılan “Yöresel Ürünler Pazarı” için devam eden çalışmalarda sona gelindi.

İnşası tamamlanan yeni Yöresel Ürünler Pazarı, ince işçiliklerin ve çevre düzenlemelerin giderilmesinin ardından “Bolu Pazar” ismiyle kısa sürede hizmete girecek.

Projede yok yok

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatlerinden olan yeni Yöresel Ürünler Pazarı’nda her ayrıntı düşünüldü.

Toplamda 6 bin 970 m2 alana kurulu olan Bolu Belediyesi Yöresel Ürünler Pazarı’nda 280 m2 kafeterya yapısı, 560 m2 sergi alanı olarak kullanılabilecek kapalı alan, bebek bakım odası, tuvalet alanı ve çim amfi uygulamaları bulunuyor.

Bölgenin pazar ihtiyacını da karşılayacak

Modern Yöresel Ürünler Pazarı’nda ayrıca bin 270 m2’lik bir açık alan da bulunuyor. Bu alan hem ‘açık Pazar’ olarak kullanacak hem de bölgenin ‘semt pazarı’ ihtiyacını karşılayacak. Alanda ayrıca ziyaretçilerin zaman geçirebileceği yaklaşık 2 bin m2’lik açık dolaşım alanı ile bu alan içerisinde ağaçlandırma ve oturma birimleri de oluşturuldu.

Yeşil çatı uygulaması projeye değer kattı

Pazarın çatısı ise “yeşil çatı” şeklinde tasarlandı. Projeye değer katan yeşil çatı uygulaması sayesinde Yöresel Ürünler Pazarı ile Anadolu Otoyolu Batı Gişeleri kenarına yapılan yeni devasa park birleşecek ve bütünlük sağlanacak.

 

 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.