SON DAKİKA

YILMAZ HOCA BEŞKAVAKLAR'DAN MUHTAR ADAYI

Bolu'nun yetiştirdiği spor adamlarından Boluspor'un eski futbolcusu Yılmaz Özen Beşkavaklar mahallesinden muhtar adayı oldu.

YILMAZ HOCA BEŞKAVAKLAR'DAN MUHTAR ADAYI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

31 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesi Bolu halkının yakından tanıdığı spor adamı Yılmaz Özen Beşkavaklar mahallesinden muhtar adayı oldu.  Yıllarca profesyonel liglerde futbol oynadıktan sonra Boluspor'un bir çok kategorisinde başarı ile antrenörlük yapan Yılmaz Özen Beşkavaklar mahallesinden muhtar adaylığını ilan etti. Bolu'da çok sayıda kişi tarafından tanınan ve sevilen Özen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adaylığını duyurdu. “Beşkavaklar mahallesi için biz hazırız” sloganı ile ekibinide kuran Yılmaz hocanın listesinde bir çok başarılı isimler de yer alıyor. 

31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde Beşkavaklar'da en güçlü adaylardan biri olan Özen'in çalışmalarına başladığı,  projelerini önümüzdeki günlerde mahalle halkı ile paylaşacağı öğrenildi. 

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'f Beşkavaklar Mahallesi MUHTAR ADAYI YILMAZ ÖZEN Yapabileceğini Söyleyen, Söylediğini Yapan Çağatay ÖZAKTAŞ Yönetici Burcu Esen DERİCİ Esnaf Hasan Selçuk ÖZKAN Esnaf Fatih ALTUNDAL Ãzel Sektör Gülşen SÜREN Ãzel İdare Emekli Nezaket ÜSTÜNEL Esnaf İbrahim FİDAN Ãzel Sektör Emekli Mehmet ALTINAY Esnaf Karakterimiz,' görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.