SON DAKİKA

YILLARDIR YAPILAMAYAN STADYUMDA VEKİL AKGÜL SON UMUDUMUZ

Boluspor olağanüstü kongresini gerçekleştirirken kırmızı beyazlı ekipte aday çıkmayınca mecburen göreve devam edecek olan başkan Savaş Abak yaptığı konuşmada yeni stadyumun mutlaka yapılması gerektiğini, bunun bir kurtuluş reçetesi olabileceğini belirtti.

YILLARDIR YAPILAMAYAN STADYUMDA VEKİL AKGÜL SON UMUDUMUZ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Başkan Abak BAL ligi takımlarına bile milyonluk stadyumların yapıldığını örneklerle verirken, Boluspor'un mutlaka yeni bir stadyuma ihtiyaç duyduğunu belirtti. Son seçime kadar bütün seçimlerde stadyum sözleri havada uçarken bir çivi bile çakamayan, projeyi Bolu'dan Ankara'ya götürmeleri gerekirken Yeniçağa'yı geçemeyen etkililer ve yetkililer bu kongreye de gelemediler. Kongrede üstüne basa basa Boluspor'un durumunu ortaya koyan başkan Savaş Abak stadyum ve destek konusunda sadece MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün yüzüne bakarak konuşabildi. Stadyum için "Bizim İsmail"e çağrıda bulunan Abak son kozunu oynadı.

"ANKARA'DA TÜM KAPILARA GİDECEĞİZ"

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise elinden geleni yapacağını Boluspor için Ankara'da gidilmesi gereken tüm kapılara gideceğini belirtti.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.