SON DAKİKA

YETİŞKİNLERDE VE ÇOCUĞUNUZDA İŞİTME SORUNU VARSA!

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Odyolog'u Safiye Özyurt çocuklarda ve yetişkinlerde işitme sorunları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

YETİŞKİNLERDE VE ÇOCUĞUNUZDA İŞİTME SORUNU VARSA!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin sosyal medya hesaplarından videolu yaptığı açıklamada bulunan Odyolog Özyurt  “İşitme yolunun herhangi bir yeri zarar gördüğünde işitsel bilgi beyne iletilemez ve bunun sonucunda çok hafif dereceden ileri dereceye kadar işitme kayıpları oluşabilir.  İşitme kaybının tedavisi için tip ve derecesine göre işitme cihazları tercih edilebilir. Çocuklar cihazlandırıldıktan sonra eğitim süreci mutlaka bir Odyolog tarafından takip edilmelidir” dedi. 

Özyurt ayrıca “Kurumumuzda işitme kayıplı çocuklara ve yetişkinlere işitsel rehabilitasyon ve dil eğitimi özel çocuklarımız için gelişimsel dil eğitimi verilmektedir” ifadelerine yer verdi. 

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden yapılan açıklamada ise bu tür sorunlarla karşılaşan yetişkinlerin ve çocukların kendilerine 0374 220 00 44 numaralı telefondan ulaşarak randevu oluşturabilecekleri belirtildi. 

İzleyin….

Bu gönderiyi Instagram'da gör

İz Akademi Özel Eğitim ve Reh. (@ozelizakademi)'in paylaştığı bir gönderi

">

https://www.instagram.com/reel/C4Ddl-BMORs/

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.