SON DAKİKA

YENİÇAĞASPOR GEREDESPOR MAÇINDA OLAY...

Bolu'da, Geredespor ile Yeniçaspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçı sonrası tribünde olay çıkaran taraftarlara polis biber gazıyla müdahale etti.

YENİÇAĞASPOR GEREDESPOR MAÇINDA OLAY...
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’da, Bölgesel Amatör Lig Play-Out karşılaşmasında Geredespor ile Yeniçağaspor karşı karşıya geldi. Sakin geçen karşılaşmanın ilk yarısı Geredespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonra erdi. Maçın ikinci yarısında Yeniçağaspor, 1 gol attı. Karşılaşma Geredespor’un, 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Bölgesel Amatör Lig’e yükselen takım Geredespor oldu. Karşılaşmanın sonunda Yeniçağasporlu taraftarların bulunduğu tribünde olaylar çıktı. Yeniçağaspor takımının taraftarı ile polis arasında arbede yaşandı. Tribün boşaltıldığı sırada, Yeniçaspor taraftarı güvenlik önlemi alan polis ekiplerine tepki gösterdi. Arbede sırasında polis biber gazı ile müdahale etti. Tribündeki diğer taraftarlar da biber gazından etkilendi. Stadın dışında da devam eden kargaşa, taraftarın bölgeden uzaklaştırılmasıyla sona erdi. 

Bolu Radikal

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Uğur (1 yıl önce)
    Yeniçağ taraftarı işte n'-olacak her zamn ki çirkeflikleri.....
    0
    0
    Cevapla