SON DAKİKA

YENİ STADYUMLAR BAKIN NASIL YAPILIYORMUŞ?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin dört bir yanında UEFA standartlarında stadyumlar inşa ettiklerini, devam eden projelerin bulunduğunu belirterek, İnegöl'e güzel bir stadyum kazandırılması gerektiğini, bununla ilgili çalışmalara hızla devam ettikleri bilgisini verdi.

YENİ STADYUMLAR BAKIN NASIL YAPILIYORMUŞ?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bakan Osman Aşkın Bak, Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İnegölspor Tesisi'nin açılışında yaptığı konuşmada İnegöl'e yapılacak yeni stadyum ile ilgili "Arsa takasıyla, onun geliriyle ve üzerine koyacağımız yatırımlarla beraber çok güzel bir tesis, güzel bir stadyum kazandıracağız İnegöl'e. Bununla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Çok kısa süre içerisinde de bunu hep beraber kamuoyuyla paylaşarak da güzel bir hediyeyi, güzel bir stadyumu, modern bir stadyumu İnegöl'e kazandıracağız." diye konuştu.


 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.