SON DAKİKA

YAŞASIN 19 MAYIS, YAŞASIN GENÇLİK, YAŞASIN TÜRKİYE

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bolu'da tören ve kortej yürüyüşü düzenlendi. Anıtpark'ta bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından kutlama programının yapılacağı Karaçayır Spor Salonu'na kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe motosikletli jandarma timleri ile atlar liderlik etti.

YAŞASIN 19 MAYIS, YAŞASIN GENÇLİK, YAŞASIN TÜRKİYE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan spor salonunda düzenlenen kutlama töreninde çocuklar ve gençler gösteri yaptı. 

Karaçayır Spor Salonu'nda düzenlenen programında, halk oyunları gösterileri yapıldı.
Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren spor branşlarında mücadele eden sporcular gösteri sundu.
Programa, Vali Erkan Kılıç, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Merdin Kışkan, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, daire amirleri, sporcular ve kent sakinleri katıldı. ​​​​​​

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.