SON DAKİKA

YANAN BÖLGEYİ BOLU BELEDİYESİ AĞAÇLANDIRACAK

Bolu'nun Göynük ilçesinde 4 gündür devam eden orman yangını 72 saatin ardından kontrol altına alındı. Tarihi yangın için bütün ekipler seferber olurken kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan Bolu Belediye Başkanın Tanju Özcan'da "Türkiye’nin dört bir yanından gelen kamu görevlilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi. Özcan bölgenin ağaçlandırılması için Bolu Belediyesi olarak elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız ifadelerine yer verdi.

YANAN BÖLGEYİ BOLU BELEDİYESİ AĞAÇLANDIRACAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Başkan Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çok şükür Bolu Göynük yangını 4. Gününde tamamen söndürüldü. Çok büyük emeği geçen Bolu Belediye personelimize, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kamu görevlilerine şükranlarımı sunuyorum. Allah bir daha böyle felaket göstermesin. Bölgenin yeniden ağaçlandırılması konusunda Bolu Belediyesi olarak elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağız. Devletten de hükümetten de, bu konuda görevli kamu kurum ve kuruluşlarına gerekli desteği vermelerini bekliyorum.” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.