SON DAKİKA

VEKİL AKGÜL'DEN ANKARA'DA BİR AÇIKLAMA BİR ZİYARET

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül Ankara'da iki önemli çalışmaya imza attı. Akgül ilk olarak TBMM Genel Kurulunda yapmış olduğu konuşmada memur, emekli, işçi ve esnafları ilgilendiren bir açıklama yaparken, ikinci olarak Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'u makamında ziyaret ederek, çiftçi, esnaf ve sanatkarların taleplerini dile getirdi.

VEKİL AKGÜL'DEN ANKARA'DA BİR AÇIKLAMA BİR ZİYARET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Son dönemde Esnaf ve Kefalet  Odalarından aldıkları kredilere yapılan faiz artırımı nedeni ile Esnaf ve Sanatkarların yaşadığı mağduriyeti Maliye Bakan Yardımcısı  Abdullah Erdem Cantimur'u ziyaret ederek dile getiren vekil Akgül, gün içinde TBMM Genel Kurulunda da söz alarak “Kamu Personelinin Ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi, taşeron işçilerimize kadro tahsisi, Bağkurlu Vatandaşlarımızın pirim gün sayısının 7200’e düşürülerek esnafımıza destek olunması, çiftçilerimize verilen gübre ve mazot desteğinin, bütçe imkanları dahilinde yükseltilmesi, Emeklilerimize enflasyon üzerinde zam ve zammın kök ücrete yansıtılması vatandaşlarımızı sevindirecek talepler arasındadır” dedi. 

 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.