SON DAKİKA

VEKİL AKGÜL MAZBATASINI ALDI

Bolu'da, 14 Mayıs seçimlerinde tarihi bir başarı elde eden MHP'nin ilk Bolulu milletvekili İsmail Akgül mazbatasını aldı.

VEKİL AKGÜL MAZBATASINI ALDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da, 14 Mayıs tarihinde yaşanan milletvekili seçimlerinde partisinin tarihindeki en yüksek oyu almayı başaran İsmail Akgül milletvekili seçildi. İlve ilçe teşkilatlarının özverili çalışması sonrasında vekil seçilen Akgül, Bolu Adliyesi'ne giderek mazbatasını aldı. MHP İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ve partililer Akgül'e mazbata töreninde eşlik etti.

"OMZUMA YÜKLENEN SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ"

Vekil Akgül yaptığı açıklamada “Hayırlısı ile Milletvekili mazbatamızı aldık. Bizlere teveccüh gösterip, vekili olarak bu kutsal görevi şahsıma tevdi eden Aziz Milletimize en derin sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Büyük Türk Milletinin bir vekili olma gururunu ve onurunu yaşarken, omzumuza yüklenen sorumluluğun bilincinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, ülkemizin refahı, milletimizin selameti için çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.