SON DAKİKA

VEEE. SİMİT BİLE 6 LİRA OLDU

Bolu’da 100 gramlık simidin fiyatı yüzde 20 artarak, 5 liradan 6 liraya yükseldi. Zamlı fiyat 19 Mayıs Cuma gününden itibaren uygulanmaya başlandı.

VEEE. SİMİT BİLE 6 LİRA OLDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Un ve susama art arda gelen zamlardan sonra, geçtiğimiz yıl sene başında 2,5 liradan 3 liraya aralık ayında da 4 liradan 5 liraya çıkarılan simit’in fiyatı yine arttı.

Bolu’da 100 gramlık simidin fiyatı yüzde 20 artarak, 5 liradan 6 liraya yükseldi. Zamlı fiyat 19 Mayıs Cuma gününden itibaren uygulanmaya başlandı. Simit üreticileri geçen yıldan bu yana un fiyatlarında yüzde 50’yi aşkın, susam fiyatlarında ise yüzde 20-25 düzeyinde artış olduğunu belirtirken, elektrik, doğal gaz ve farklı kalemlerdeki giderlerinde de artış olduğunu ifade ediyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.