SON DAKİKA

VE LİGİ MAĞLUBİYETLE NOKTALADIK!

Spor Toto 1. ligde 2022-2023 sezonu deplasmanda kaybettiğimiz Erzurumspor maç ile sona erdi.

VE LİGİ MAĞLUBİYETLE NOKTALADIK!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Lige büyük umutlarla başlayan ekibimiz haftalar önce Play-Off umutlarını sonlandırırken ligin son haftasında kümede kalmaya çalışan Erzurumspor ile İstanbul2da karşılaştı. Sahaya yedek ve genç ağırlıklı bir takımla sahaya çıkan Boluspor'un ilk onbir'inde Muhammet, Naby, Balde, Zahit, Furkan, Kerem Paykoç, Ensar, Burak, Abdurrahman, Posmac, Kerem Ersin yer aldı. 
 

Kulübede ise Bartu, Arda, Erdem, Uğurcan, Tolunay, Rojhat, Muhammed Emin daha sonra görev bekleyen isimler oldular. 
 

Maç boyunca ev sahibi ekip Erzurumspor'un etkin olduğu mücadelede ekibimizin savunmasında yaptığı iki hata kalemizde iki gol görmemize neden oldu. Mücadeleyi Erzurumspor kazanarak ligde kalmayı başarırken, kırmızı beyazlı ekibimiz 2022-2023 sezonunu 52 puanla tamamladı.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Remzi Kırıcı (1 yıl önce)
    Yolda Boluspor'-u satan Sait hocadan sonra takım averaj takımı oldu. Adem Alkaşi-Ahmet Görkem Görk ile bu işin olmayacağını, önceki yıllarda olduğu gibi yanlış transferleri yönetimin görmesi gerekir. Maçta 82nci dk. Boluspor 2-0 mağlup- spiker -Boluspor rahat- diyor. Başkanım işiniz zor!
    0
    0
    Cevapla