SON DAKİKA

VATANDAŞLARA KUVAYI MİLLİYE BULVARI 1 KEZ DAHA SORULDU

1 yıl önce hizmete giren Kuvayı Milliye Bulvarı Bolu halkının yaşam ve spor alanı haline geldi. Bulvarda spor ve yürüyüş yapan vatandaşlar, devasa projenin Bolu için bir kazanç olduğuna vurgu yaptı.

VATANDAŞLARA KUVAYI MİLLİYE BULVARI 1 KEZ DAHA SORULDU
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan öncülüğünde hayat bulan ve ilk etabı 2023 yılında hizmete giren Kuvayı Milliye Bulvarı 1 yılı geride bıraktı.

Toplam uzunluğu 7 kilometre olan ve 4 kilometrelik ilk etabı tamamlanarak hizmete giren bulvar; yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, fitness ve spor alanları, dinlenme alanları ve bünyesinde barındırdığı objelerle Bolu halkına yeni yaşam ve spor alanı olarak hizmet veriyor.

Günü her saati büyük ilgi görüyor

Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel olan bulvar, geceleri ise ışıl ışıl haliyle büyük beğeni topluyor. Sağlıklı yaşam için günün farklı saatlerinde bulvara gelen birçok kişi, yürüyüş ve koşu parkurları ile bağımsız fitness alanlarında spor yapıyor. Bulvar akşamları ise yürüyüş yapan veya oyun alanlarında çocuklarını eğlendiren ailelerle dolup taşıyor.

Bolulular mega projeyi nasıl buluyor?

1 yıl önce hizmete giren Kuvayı Milliye Bulvarı’nda vakit geçiren vatandaşlar, projeyi değerlendirdi.

“Eskiden güvenlik açısından riskliydi”

Eski kanal yolunun güvenlik açısından riskli olduğuna vurgu yapan bir vatandaş, “Eskiden güvenlik açısından riskliydi. Şu anki hali çok güzel. Bence çok güzel oldu.” dedi.

“Böyle güzel bir yer hiçbir yerde yok”

Aslen Zonguldaklı olduğunu ancak Bolu’da yaşadığını belirten bir vatandaş ise “Aslen Zonguldaklıyım, birçok şehirde yaşadım ama böyle güzel bir yer, böyle güzel şartlar hiçbir yerde görmedim. Gerçekten çok güzel. Ailem ve arkadaşlarım bile çok beğeniyorlar. Yaşanılacak bir şehir.” diye konuştu.

“Bolu için çok güzel bir kazanç oldu”

Bölgede yaşayan bir mahalle sakini de “Geçen akşam muhabbetini yaptık. Bu mahallenin sakiniyim. Bolu için çok güzel bir kazanç oldu.” ifadesini kullandı.

“ Eve kapanıp kalıyorduk ama şuan öyle değil”

Ev hanımı olduğunu ve akşamları bulvarda yürüyüş yaptığını anlatan bir vatandaş ise “İnsanlar eve kapanıp kalıyordu. Ama şuan öyle değil. Herkes  Kanal Yolu’na çıkıp eğleniyor, yürüyüş yapıyor. Gerçekten çok güzel” şeklinde konuştu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.