SON DAKİKA

VALİ KILIÇ'TAN BGC'YE BASIN BAYRAMI ZİYARETİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti.

VALİ KILIÇ'TAN BGC'YE BASIN BAYRAMI ZİYARETİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valisi Erkan Kılıç, '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' dolayısıyla  Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti. Vali Kılıç, BGC hizmet binası önünde BGC Başkan Yardımcısı Hamza Canbaş ve cemiyet üyeleri tarafından karşılandı ve basın mensuplarıyla birlikte içeri geçti.

Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti. Vali Kılıç, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Vali Kılıç, basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, yerel basının önemine değindi.

BGC üyeleri de Vali Erkan Kılıç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ziyaretin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve Vali Kılıç, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hamza Canbaş, “Vali Bey'in bu anlamlı günde bizleri ziyaret etmesi, bizleri mutlu etti. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin demokratik toplumların temel taşlarından biri olduğunu belirtti. Ayrıca, gazetecilerin halkı doğru bilgilendirme görevine vurgu yaparak, bu önemli görevi yerine getiren tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.

Gazeteciler de bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Kılıç’a teşekkür ettiler.

Ziyaret, basın mensupları ve Vali Kılıç arasında sıcak bir sohbetin ardından sona erdi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.