SON DAKİKA

VALİ KILIÇ DEPREM BÖLGESİNDE GÖREVE BAŞLADI

İçişleri Bakanı tarafından deprem bölgesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kahramanmaraş'ta göreve başladı. Vali Kılıç, vatandaşlarla sohbet ederek, Bolu Valiliği tarafından başlatılan kampanya sonucu oluşturulan 133 yaşam konteyneri ile Bolu Mahallesi’ni ziyaret etti.

VALİ KILIÇ DEPREM BÖLGESİNDE GÖREVE BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

İçişleri Bakanlığı tarafından deprem bölgelerinde görev yapmak üzere belirlenen koordinatör valiler göreve başladı. Bolu Valisi Erkan Kılıç koordinatör vali olarak görevlendirildiği Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde görevine ilk adımını attı.  Vali Kılıç, Kullar Mahallesi'nde bulunan konteyner ve çadır kent, merkez konteyner ve çadır kent, sosyal market ve meydan aşevinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Kılıç, Bolu Valiliği tarafından başlatılmış olan yardım kampanyasında oluşturulan 133 konteyneri ziyaret ederek oluşturulan Bolu Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.