SON DAKİKA

"URFA SIRA GECESİ" BOLU'YA GELİYOR!

Köroğlu Travel Urfa'nın meşhur "Sıra Gecesi"ni Bolu'ya getiriyor. Şirket yetkilisi Sefa Yüksel Boluluların ayağına getirecekleri Sıra Gecesi için tüm hazırlıkların yapıldığını belirtti.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'da turizm deyince akla ilk gelen firmalardan olan Köroğlu Travel değişik bir organizasyona daha imza atıyor. Firma tarafından Boluların Güneydoğu turlarından vazgeçilmezi olan “Urfa Sıra gecesi”nin Bolu'da düzenleneceğini duyuruldu. Köroğlu Travel'in yöneticisi Sefa Yüksel yaptığı açıklamada 11 Şubat 2024 günü Bulut Düğün Salonunda Urfa Ateşi'nin Bolu'da olacağını açıkladı.  Organizasyon hakkında bilgiler veren Sefa Yüksel  “11 Şubat pazar günü Bulut Düğün salonunda yapacağımız “Urfa Sıra Gecesi”nde ”Urfa Ateşi" Bolu'ya gelecek. Yöreye övgü çiğ köfte ve ikramlarımız olacak.  Güneydoğu turlarında yaşadığımız “Urfa Sıra Gecesi”ni Bolu'da ayağımıza kadar getirdik. Tüm Bolulu misafirlerimizi bekliyoruz" dedi.  

SUDAN UCUZ BİLETLER… VİP 500 STANDART 400 TL

"Boluluların bu geceye büyük ilgi göstereceklerini düşündüklerini belirten Yüksel  yaptığı açıklamada geceye katılmak isteyen misafirlerin 0532 166 91 14 numaralı telefondan bilgi alabileceklerini, biletlerin VİP 500 TL, standart 400 Tl olarak belirlendiğini söyledi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.