SON DAKİKA

TÜRKEŞ ATEŞ'TEN CAVİT DEMİR'E ZİYARET

Bolu Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili aday adayı olan Türker Ateş, Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRKEŞ ATEŞ'TEN CAVİT DEMİR'E ZİYARET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bolu milletvekili aday adayı olan Türker Ateş ziyaretlerine devam ediyor.
Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit Demir’e nezaket ziyaretinde bulunan Ateş, Cavit Demir’i sağlığına kavuşmuş olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi ve aday adaylık süreci ile ilgili bilgi verdi. Cavit Demir aday adaylığı sürecini yaşayan tüm adaylara ve Türker Ateş'e başarılar dilediğini söyledi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.