SON DAKİKA

TURKCELL ÖZTÜRKLER'DE 3 KUTLAMA BİRDEN

İlimizin lider firmalarından Turkcell Öztürkler 23 Nisan'da 3 kutlama birden yaptı. Karpalas otel'de bir araya gelen Öztürkler ailesi doyasıya bir gece yaşadı.

TURKCELL ÖZTÜRKLER'DE 3 KUTLAMA BİRDEN
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Cep telefonu deyince ilk akla gelen isimlerden olan Turkcell Öztürkler 23 Nisan'da Karpalasa Otel'de düzenlenen gece ile hem kuruluş yıl dönümlerini hem şirketin yönetim kurulu başkanı Nejat Öztürk'ün yaş gününü, hem de 23 Nisan bayramını birlikte yaşadılar, birlikte kutladılar. 

Öztürkler çalışanlarının iş insanı Nejat Öztürk için hazırladıkları sürpriz doğum günü pastası birlikte kesilirken, gecede ayrıca Turkcell Öztürkler'in kuruluş yıl dönümü nedeniyle çalışanlarına çeşitli hediyeler verildi. Öztürkler ailesi 3 özel günü bir arada yaşayarak doyasıya bir gecenin de keyfini çıkardı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.