SON DAKİKA

TRANSFER BİTTİMİ DEDİNİZ? TABİ Kİ BİTMEDİ!

Trendyol 1. ligde Boluspor ilk devreyi 10 sırada tamamlarken, başkan Savaş Abak ve ekibi adeta gemileri yaktı. Ekibimiz devre arası imzaları bir bir attırırken hedefini "süper lig" olarak belirledi.

TRANSFER BİTTİMİ DEDİNİZ? TABİ Kİ BİTMEDİ!
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Kadro sıkıntısına rağmen ilk yarının son haftalarında play-off umudu vaat eden Boluspor, 2. yarıya daha güçlü girmek için nokta transferlerle bu hedefine ulaşmak istiyor. Daha önce Tunahan Çiçek ve Anıl Koç ile sözleşme imzlayan Boluspor, Makedon oyuncu Daniel Avramovski ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Ekibimiz gün içinde santrafor Vüsal Isgenderli ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştı. 

Daniel Avramovski’yi tanıyalım:

Daniel Avramovski, 20 Şubat 1995 tarihinde Makedonya’nın Üsküp şehrinde doğdu. Futbola, Rabotnicki Skopje altyapısında başlayan Avramovski, Makedonija Gjorce Petrov, FK Kızılyıldız, OFK Belgrad, NK Olimpija Ljubljana, Vojvodina, Vardar Skopje, Kayserispor ve FK Sarajevo takımlarında forma giydi.

Avramovski profesyonel kariyerinde 218 karşılaşmaya çıkarken, 21 kez gol sevinci yaşadı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.