SON DAKİKA

TOFAŞ AŞIRI SICAĞA DAYANAMADI, YOLDA ALEV ALDI

Bolu'da seyir halindeki Tofaş marka otomobil motor kısmında alev aldı. Bir anda alev topuna dönen otomobil yanarak hurdaya döndü.

TOFAŞ AŞIRI SICAĞA DAYANAMADI, YOLDA ALEV ALDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yangın, Seben ilçesine bağlı Kuzgölcük köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seben'den Bolu istikametine seyir eden Burak Uzun idaresindeki 14 BG 544 plakalı Tofaş marka otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü hemen aracını yol kenarına park etti. Motor kısmından yükselen alevler bir anda tüm otomobili sardı. Alev topu haline dönen otomobile Kuzgölcük köyünde yaşayan vatandaşlar köye ait su tankeri ile müdahale edip yangını söndürdü. Yangın nedeniyle alev alev yanan otomobil tamamen hurdaya döndü.

Orman'dan köylere yangın nedeniyle tahsis edilen tanker yangına ilk müdahaleyi yaptı. Yaz aylarında Kuzgölcük yaylasında ve köyünde hazır olarak Traktöre bağlı tutulan tankerin bundan önce bir kaç yangına daha müdahale ettiği öğrenildi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.