SON DAKİKA

"TOBİ VE HAYALCİ AMCA" HİKAYESİ İLE YAZARLIĞA MERHABA DEDİ

Özel Eğitim Öğretmeni Eda Çalık kaleme aldığı “Tobi ve Hayalci Amca” adlı ilk hikâye kitabı ile yazarlığa merhaba dedi. Çalık baskısını yaptırdığı kitabı ile çocuklarla buluşarak yazdığı kitabın detayları ve hikâyesini miniklerle paylaşıyor.

A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi özel eğitim öğretmenlerinden Eda Çalık çocukluk hayalim dediği yazarlığa ilk adımını attı.  “Tobi ve Hayalci Amca” adlı ilk hikâye kitabı ile zaman zaman anaokullarında miniklerle de buluşan genç yazar Eda Çalık, kitap söyleşilerinde onlara yazdığı kitabın detaylarını ve hikâyesini anlattı.  Çalık bir çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirtirken “Yazdığım hikâye aslında yılların emeği. Bir başka sayı için heyecan ve motive edici dönüşler almak çok daha güzel. Bir başka hikâyede bir başka kitapla yeni ufuklara” dedi. 

Kitabında “Hayal öyle özel olmalı ki, onu anca sen kurabilirsin. Bir başkası asla senin yerine kuramaz“  temasını işleyen Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi özel eğitim öğretmeni Eda Çalık çocuklara hayal kurmanın yaratıcı düşünme becerileri ve merak duygusu uyandırmasına destek olduğunu belirtti.  

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.