SON DAKİKA

THF BAŞKANI KILIÇ HENTBOL İÇİN BOLU'YU İŞARET ETTİ

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, açıklamalarda bulundu. Kılıç "Hentbol sporu için Bolu'da çok güzel bir atmosfer var. Zemin ve salon şartları tamamen uluslararası standartlarına uygun. Burada bir milli maç oynatmak için hazırlık yapıyoruz" dedi.

THF BAŞKANI KILIÇ HENTBOL İÇİN BOLU'YU İŞARET ETTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Amacımız Bolu'da hentbol'u yaygınlaştırmak diyen Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç "Hentbolun Bolu'da bir kökeni var. Hatta bakanlığımızIn araştırmalarında Bolu ili Hentbol'a en yatkın sporcuların olduğu illerin arasında en yukarıda çıkıyor. "dedi.  

Milli takımlarda başarının uzun vadeye yayıldığına işaret eden Kılıç, "Bir kaç golle Avrupa Şampiyonası finallerini erkeklerde kaçırdık. Şimdi kadınlarda Avrupa Şampiyonası finalleri için gurup maçları, erkeklerde ise Dünya Şampiyonası için maçlarımız olacak. Bolu ilimiz çok güzel bir salon yaptı. Bir milli maçı da burada oynamak istiyoruz. Planlamayı yapacağız." ifadelerini kullandı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.