SON DAKİKA

TEPECİK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖZLEM İNCE “SEÇİMDEN ÖNCE GÖNÜLLERİ KAZANDIM”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Tepecik Mahallesinden Muhtar Adaylığını açıklayan Özlem İnce Seçimlere günler kala çalışmalarını yoğunlaştırırken, mahalle halkına teşekkür etti. İnce, “Kapısını çaldığım, oyuna talip olduğum her komşumun tevazusu, ilgisi benim için her şeyden önemliydi. Gördüm ki ben seçimden önce gönülleri kazanmışım” dedi.

TEPECİK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖZLEM İNCE “SEÇİMDEN ÖNCE GÖNÜLLERİ KAZANDIM”
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Tepecik Mahallesine bir dönem azalık yaparak mahallenin sorunlarını yakından bildiğini ve artık Tepecik Mahallesine kadın eli değmesinin gerektiğinin altını çizen Muhtar Adayı Özlem İnce “Aylar önce arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Çok güzel verimli bir seçim çalışması yaptık. Bu süreçte yeni dostluklar edindik, güzel anılar biriktirdik. Her şeyden önemlisi mahallemizde taleplerimizi aldık, sorunlarımızı yerinde tespit ettik, komşularımızla istişareler yaptık. 1 Nisan’da göreve geldiğimizde neyi nasıl yapacağımızı şimdi çok daha iyi görüyoruz ve biliyoruz” dedi. 
Seçim süresince çaldığımız her kapıda gülümseme, hoşgörü ve nezaket ile karşılandıklarını belirten Tepecik Mahallesi Muhtar Adayı Özlem İnce “Kapısını çaldığım, oyuna talip olduğum her komşumun tevazusu, ilgisi benim için her şeyden önemliydi. Gördüm ki ben seçimden önce gönülleri kazanmışım. İnanıyorum ki 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Tepecik Mahalleli, komşularım bizlere bu görevi verecek bizlerde, 5 yıl boyunca mahallemiz için canla başla çalışarak karşılığını vereceğiz” dedi.

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.