SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK BİR PAYLAŞIM DAHA

Çıkışları gündem yaratmaya devam eden Bolu Belediye Başkanı yaptığı son paylaşımla yine adından söz ettirecek gibi görünüyor.

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK  BİR PAYLAŞIM DAHA
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadenin üzerine ayakkabısı ile bastığını gören fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından başlayan tartışma devam ediyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seccade tartışması üzerinden iktidara tepki göstererek, “Fatih Sultan yöneticilerine namaz kılıyor musun, oruç tutuyor musun gibi Allah’ın kula soracağı soruları sormayacaksınız. Aç mısın bir ihtiyacın var mı gibi kulun kula soracağı soruları soracaksın demiş. Kemal Kılıçdaroğlu’na seccadeye bastın mı diye soracağına vatandaşına aç mısın diye soracaksın” dedi.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Tanju ÖZCAN @tanjuozcanchp Fatih Sultan yöneticilerine;Nama kılıyormusun? Oruç tutuyormusun? gibi Allah in kula soracağı soruları sormayacaksınız.Aç mısın, bir ihtiyacın var mı gibi kulun kula soracağı soruları soracaksın demiş. KK ya Seccadeye bastın mı diye soracağına,vatandaşına aç mısın?diye soracaksın!' görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.