SON DAKİKA

TANJU ÖZCAN CHP'YE GENEL BAŞKAN MI OLACAK?

Seçimin hemen ardından özellikle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara herkesin dikkatini çeken Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Başkanlığına aday olacağı siyasi kulislerde dillendirilmeye başladı.

TANJU ÖZCAN CHP'YE GENEL BAŞKAN MI OLACAK?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özellikle geçtiğimiz senelerde seçimi kazanabilecek bir adayla Genel Seçime gidilmesi gerektiğini söyleyen fakat girdiği her seçimi kaybetmekle nam salmış Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanlığı seçimine giden CHP'yi ve yönetimini eleştiren başkan Özcan'ın bu çıkışları Genel başkanlığa aday olacağı söylentilerini güçlendiriyor.

Bugün görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Burdur CHP İl başkanlığını ve Burdur esnafını ziyaret eden başkan Tanju Özcan, "İlk turda bu işin biteceğine gerçekten inandık. Burada seçmeni suçlamaya hakkımız yok. Demek ki biz bazı şeyleri eksik anlatmışız." dedi.

Caner Güngör Bolu Gazetesi

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.