SON DAKİKA

SÜMER'DE MUHTAR ADAYI AYTEN ŞANLI'DAN TEŞEKKÜR

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylar çalışmalarında sona doğru gelirken mahallelerde de kıyasıya bir muhtarlık yarışı var. Sümer mahallesinin tek kadın muhtar adayı olan Ayten Şanlı, devam eden seçim çalışmalarında Sümer Mahallesi halkından gördüğü ilgi ve alakadan dolayı mahalle halkına teşekkür etti.

SÜMER'DE MUHTAR ADAYI AYTEN ŞANLI'DAN TEŞEKKÜR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bir çok sivil toplum örgütlerinden aktif olarak görev alan ve Sümer Mahallesinin en eski ikamet eden isimlerden olan Şanlı, mahallenin tüm sorunlarına hâkim olduğunu, Sümer’e değecek kadın eli ile çok şeyi başarabileceklerini ifade etti. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde görev alarak mahalle halkının da büyük sempatisini kazanan Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Ayten Şanlı “Bir kadın, bir anne olmam nedeniyle mahalle halkımız bana büyük teveccüh gösteriyor. Gittiğim kapılarda ‘Medeni cesaretin nedeniyle seni tebrik ediyoruz, destekçiniz’ diyorlar. O kadar güzel mahalle halkımız var ki, ekibimizle birlikte bizi evlerine davet ediyorlar, çayımızı kahvemizi için diyorlar. Bu bir seçim süresinde gördüm ki, bizler doğru yoldayız” dedi. 

Mahallesi için her gün yeni projeler yeni hedefler hayal ettiğini belirten Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Ayten Şanlı “Öncelikle bana bu özgüveni sağlayan aileme, eşime, dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ama her şeyden önemlisi az önce söylediğim gibi bana sıcak evlerinin kapısını açan mahalle komşularımıza çok teşekkür ediyorum. Bu göreve geldiğim taktirde, onların bu sevgisini asla karşılıksız bırakmayacağım. Omzuma kaldırabileceğim güzel bir yük yükleyecekler. Ekibimizle bu yükün altında fazlası ile kalkacağız ”dedi. 

Şanlı ayrıca 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tüm ülkemize Bolumuza ve mahallemize hayırlı olmasını dilerim diyerek, tüm adaylara başarılar diledi. .

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 11 kişi, Brandenburg Kapısı ve yazı görseli olabilir
Bir 2 kişi görseli olabilir
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.