SON DAKİKA

SÜMER VE TEPECİK'TE KARTLAR YENİDEN DAĞITILACAK

31 Mart'taki yerel seçimlere 2 aydan kısa bir süre kalırken, partiler Belediye Başkan Adaylarını belirlediler. Mahalleler de ise adaylığını açıklayan Muhtar adayları çalışmalarına başladılar. Bolu'nun iki güzide mahallesinde Sümer ve Tepecik'te adaylığını açıklayan bayan muhtar adayları Ayten Şanlı ve Özlem İnce bu iki mahallede dengeleri değiştirmeyi başardılar.

SÜMER VE TEPECİK'TE KARTLAR YENİDEN DAĞITILACAK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Özellikle bayan muhtar adaylarının seçim süresinde büyük ilgi gösterildiği bu dönemde Tepecik Mahallesinde daha önce Aza'lık görevini yapan Özlem İnce “Mahallemize Kadın eli değsin, her köşede fark edilsin” sloganı ile çalışmalarına başladı. Tepecik halkından yoğun ilgi gören ve mahallenin tüm sorunlarını yakından bilen Muhtar adayı Özlem İnce ile birlikte Sümer Mahallesinden Muhtar Adaylığını açıklayan Ayten Şanlı, yıllarca ikamet ettiği mahallesi için kolları sıvadı. “Hem değişim hem de gelişim” sloganı ile Sümer mahallesinde kurduğu ekibiyle kapı kapı gezen Muhtar Adayı Ayten Şanlı, yıllarca görev yaptığı sivil toplum örgütlerinde kazandığı tecrübelerini mahallesi için kullanacak. 

İki komşu mahallede iki bayan muhtar Adayı Özlem İnce ve Ayten Şanlı hem Sümer'de hem de Tepecik'te mahalle halklarının büyük ilgisini görüyorlar. Seçim çalışmalarına erken başlayan ikili zaman zaman birlikte yaptıkları istişarelerle de dikkat çekmeyi başarıyorlar.   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ayhan (7 ay önce)
    İkiside olacak inşallah guven tam destek tam
    0
    0
    Cevapla