SON DAKİKA

SULTANLARIN HEDEFİ YİNE GALİBİYET

KFC Kadınlar 1. ligindeki ekibimiz Bolu Belediyespor Ligin 5. haftasında sahasında İmamoğlu Belediyeyi konuk ediyor. Son dakika hazırlandığı ligde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta alan kırmızı beyazlılar, bu maçı da kazanarak üst sıraları hedefliyor.

SULTANLARIN HEDEFİ YİNE GALİBİYET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Lige çıkacak mı? Çıkmayacak mı? derken son hafta takımı kuran Bolu Belediyespor bu sezon ligde kalma hedefi ile çıktığı ilk 3 maçı kazanamasa da geçtiğimiz hafta Bordospor'u 3-0 mağlup etmişti. Bu maçın morali ile yine sahasında oynayacak olan kırmızı beyazlılar İmamoğlu Belediyeyi konuk edecek. 05 Kasım Pazar günü saat 16.00'da oynayacağı bu maçıda kazanarak üst sıraları hedefleyen sultanlar taraftar desteği ile haftayı kayıpsız kapatmak istiyor.   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.