SON DAKİKA

SULTANLARDAN ÖZEL GÜNDE, GÜZEL GALİBİYET

KFC Kadınlar 1. liginde ilk 3 haftayı puansız kapatan Bolu Belediyespor 4. hafta maçında sahasında konuk ettiği Bordospor'u 3-0 mağlup etti. Ligdeki ilk galibiyetini alan kırmızı beyazlılar oynadığı etkili oyunla Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında taraftarına galibiyet hediye etti.

SULTANLARDAN ÖZEL GÜNDE, GÜZEL GALİBİYET
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Karaçayır Spor Salonunda oynanan ve taraftar desteğinide arkasına alan kırmızı beyalzılar ilk seti 25-15 gibi farklı bir skorla almayı bildi. İkinci sete iyi başlayamayan ancak ilk bölümde dengeyi sağlayan Bolu Belediyespor bu setin sonlarında maça ağırlığını koydu ve ikinci seti 25-19 kazanmayı başardı. Başa baş geçen üçüncü setin son bölümlerine önde girmesine rağmen rakibine arka arkaya sayılar veren Bolu Belediyespor zorda olsa bu seti 27-25 ve maçı 3-0 gibi net bir sonuçla kazanmayı başardı. 

Ekibimiz bu sonuçla 9'uncu sıraya yükselmeyi başardı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.