SON DAKİKA

SULTANLAR LİGDEN DÜŞEN RAKİBİNE ACIMADI

Misli.com Sultanlar Liginde ligde düşme hattının içinde kalan Bolu Belediyespor son sıradaki İlbank'ı 3-1 yenerek umutlarını tazeledi. Temsilcimizin muhtemel rakibi Sigorta Shop evinde THY'ye yenilerek aradaki puan farkı 3'e düştü.

SULTANLAR LİGDEN DÜŞEN RAKİBİNE ACIMADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımızın Karaçayır Spor Salonunda oynanan maçını az sayıda sporsever takip etti. Büyük maçları kaçırmayan yetkililer yine bu kaşrılaşmada Bolunun Sultanlarını yalnız bıraktılar. 

Kırmızı beyazlılar ligden düşmesi kesinleşen ve yabancı oyuncusu olmayan rakibini ilk sette ciddiye alamayınca bu seti 17-25 kaybetti. Olayın farkına varan Bolunun Sultanları sonraki setleri 25-17 / 25-22 / 25-16 kazanarak maçı da 3-1 kazandılar ve aradaki puan farkını 3'e düşürdüler. 

Rakipleri Sigorta Shop evinde THY'ye 3-0 yenilerek aradaki puan farkı 3'e düştü. Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı haftaya Fenerbahçe Opet'le Sigorta Shop ise İlbank ile karşılaşacak. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.