SON DAKİKA

SULTANLAR İKİ ZORLU DEPLASMANDAN SONRA EVİNE DÖNÜYOR

KFC Kadınlar 1. Liginde 3 haftayı geride bırakan Bolu’nun Sultanları arka arkaya oynadığı iki zorlu deplasman maçının ardından evine dönüyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz Çarşamba günü sahasında TED Ankara Kolejlileri konuk edecek. Mücadele 23 Ekim Çarşamba günü Saat 14.00’de Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda oynanacak.  

SULTANLAR İKİ ZORLU DEPLASMANDAN SONRA EVİNE DÖNÜYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Lige Karayolları galibiyeti ile başlayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız Elazığ deplasmanında Bordospor’u da 3-0 geçerek 2’de 2 yapmıştı. Bu maçın ardından Gaziantep’te ligin güçlü ekiplerinden geçen sezonun play-of ekibi Merinos ile yine zorlu bir deplasmanda karşı karşıya geldi. Bolunun Sultanları öne geçtiği maçın sonraki setlerinde istediği oyunu sahaya yansıtamayınca mücadeleye ortak olamadı ve beklemediği bir mağlubiyet aldı.  Ligde son iki maçını en uzak iki deplasmanda geçiren ve bu maçlardan birini kazanmayı başaran Bolu’nun Sultanları iki haftalık aranın ardından yeniden taraftarının önüne çıkacak. Hafta içi mücadelesinde 23 Ekim Çarşamba günü Saat 14.00’de Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda TED Ankara Kolejlilerini konuk edecek olan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız, Merinos maçının telafisini bu karşılaşmada yapmak istiyor. 
 

Ligde tüm planlarını ilk 4’e kalarak Play-off için yapan kırmızı beyazlılar kritik iki zor deplasmanı geride bırakırken, Çarşamba günü Saat 14.00’de oynanacak olan mücadele de taraftarını ve sporseverleri bu maça bekliyor. Girişlerin ücretsiz olduğu bu önemli sınavı kayıpsız geçmek isteyen kırmızı beyazlılar, bugün ve yarın iki çalışma yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.