SON DAKİKA

SULTANLAR BİRLİK BERABERLİK MESAJI İLE BAŞLADI

Yeni sezon hazırlıklarına hafta başında başlayan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız tanışma yemeğinde bir araya geldi. Kulüp başkanı Abdullah Onur'un düzenlediği yemeğe sporcular, teknik heyet ve yönetim kurulunun yanı sıra kırmızı beyazlı takımın en büyük destekçisi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da katıldı.

SULTANLAR BİRLİK BERABERLİK MESAJI İLE BAŞLADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Gazelle Otel Han Retaurant'ta düzenlenen Bolu Belediyespor tanışma yemeği yeni sezonun birlik, beraberlik ve başarı içerisinde geçeceği mesajını verdi. Kulüp başkanı Abdullah Onur'un düzenlediği yemeğe sporcular, teknik heyet ve yönetim kurulunun yanı sıra kırmızı beyazlı takımın en büyük destekçisi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da katılırken başkan Özcan Bolu halkının voleybolu çok sevdiğini, sultanların maçlarda salonda hiç bir zaman yalnız kalmayacağını, her sezon olduğu gibi bu sezonda Kadın Voleybol takımına önemli destek vereceklerini ifade etti. Sporcuların, teknik heyetin ve yöneticilerin katıldığı yemekte katılımlarından ve desteklerinden dolayı Bolu beleidye Başkanı tanju Özcan'a teşekkür eden kulüp başkanı Abdullah Onur ise en azından 1. ligde Play-Of oynayacak bir  ekip kurmaya çalıştıklarını, Bolu halkına yeniden Sultanlar Ligi heyecanı yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.  

Yeni sezonda Bolunun Sultanlarına başarılar dileyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu sezonda maçlarda yine tribünde olacağını açıkladı.   

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.