SON DAKİKA

SOSYAL TESİSLER ÖZGÜR YILDIZ İLE HALKA NEFES ALDIRIYOR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 5 yılda 5 yeni sosyal tesisi Boluluların hizmetine sundu. Sosyal tesis eksikliğinin giderilmesiyle birlikte Bolulular kaliteli hizmeti uygun fiyata almaya başladı. Tesislerin başındaki isim Özgür Yıldız 7/24 mesaisi ile gece gündüz demeden Bolu halkı için ekonomik fiyatlarla misafirlerini ağırlıyor.

SOSYAL TESİSLER ÖZGÜR YILDIZ İLE HALKA NEFES ALDIRIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi kentteki sosyal tesis eksikliğine son verdi. Başkan Özcan’ın öncülüğünde Bolu’ya 5 yılda tam 5 yeni sosyal tesis kazandırıldı.

Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunan Karaçayır Sosyal Tesisi, Teras Kafe Sosyal Tesisi, Masal Park Sosyal Tesisi, 12 Kasım Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesisi, Gençlik Merkezi Sosyal Tesisi Boluluların hizmetine girdi.

“Kaliteli hizmet, uygun fiyat”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal tesislere ilişkin yaptığı açıklamada, “Bolu’da sosyal tesis eksikliği vardı. Bu eksiği gidermek için 5 yeni sosyal tesisi hizmete açtık. Vatandaşlarımız artık sosyal tesislerimizde kaliteli hizmeti uygun fiyata alabiliyorlar. Yoğun da bir ilgi var. Yeni dönemde sosyal tesislerimizin sayılarını daha da arttıracağız” dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • M.özcan (7 ay önce)
    Başkanın yanın da Özgür Yıldız gibi 5 kişi olsun Tanju Başkan 2 kat daha büyür
    0
    0
    Cevapla